Paas-pop-up restaurant ‘EigenWies’

Verrassende Zeeuwse brunch in Proeflokaal de Kleine Schorre
 
Na de succesvolle eerste editie van haar pop-up restaurant ‘EigenWies’ in het Proeflokaal van Wijnhoeve De Kleine Schorre in Dreischor, verrast Wies Huges van het gelijknamige cateringbedrijf opnieuw. Ditmaal met de Paas-pop-up-Brunch op Tweede Paasdag. Vanuit haar prachtige keuken in de Wijnhoeve serveert Wies een heerlijke Zeeuwse Brunch. 
 
Wies zwaait al een tijdje enthousiast de scepter in het Proeflokaal van De Kleine Schorre. “Vanuit deze bijzondere locatie laten we graag proeven wat we allemaal in huis hebben. Op Tweede Paasdag halen we dan ook alles uit de kast, of eigenlijk vers van het land en uit de zee, om onze gasten te verrassen. We combineren de mooiste lokale ingrediënten in diverse prachtige gerechten. En, natuurlijk ontbreekt het traditionele Zeeuwse krentenbrood met krukels niet.” Vanaf 10.30 uur mag iedereen aanschuiven bij het Paas-pop-up-restaurant voor een gastvrije en gezellige ontvangst. Kinderen zijn meer dan welkom overigens, zij kunnen paaseieren beschilderen en krijgen een extra verrassing. Reserveren tot en met 14 april a.s. voor de Paasbrunch van pop-up restaurant EigenWies via info@wieshorecaservice.nl.

Paas Brunch 17 april In het Proeflokaal op Wijnhoeve de Kleine Schorre te Dreischor

Aanvang 10u30

Selectie met Paas brood en Pain de Rustique, Zeeuwse jam, boter, kruidenboter, olijf olie en zeezout
***
Geroosterd krentenbrood met Krukels
***
Mini broccoli taartje met Zeeuwse kaas en bacon
***
Paas pannenkoekjes van Zeeuws vlegel met mascarpone en abrikoos
***
Zeeuws worstenbroodje
***
Soep van Schouwse asperges met bosuitjes en gerookte zalmreepjes
***
Gevulde eieren met verse zeekraal
***
Pannini met verse geitenkaas, honing, walnoten en Zeeuws spek
***
Gevulde tomaten met roerei en garnalen
***
Kip in ’t pannetje met risotto van Zeeuws vlegel
***
Panna cotta met Zeeuwse bolus en babbelaar crunch

Prijs per persoon € 22,50

Voor kinderen tot 12 jaar € 11,50