Partyservice

Van Amuse tot dessert en van locatie tot muziek. Wies regelt het!

U wenst natuurlijk geen hoofdbrekens over het organiseren van uw event, presentatie of feest. Extra tijd en overuren wilt of kunt u zich niet permitteren en verrassingen zijn helemaal uit den boze.

U wilt zorgeloos genieten met uw gasten? Wies Catering- en Partyservice zorgt ervoor! Of u nu iets organiseert voor 10 mensen in intieme kring, danwel voor 300 mensen, in alle gevallen mag u rekenen op onze volle inzet en professionele kijk op zaken.

Met onze inmiddels 10 jaar ervaring in het ontzorgen van opdrachtgevers bij hun event of feest werken wij samen met gerenommeerde partijen op het gebied van licht en geluid, wijnen, inkoop van prachtige culinaire (streek)producten en huur van tenten met diverse afmetingen, tafels, stoelen, serviezen etc. Tegen een zeer scherpe prijs, maar bovenal topkwaliteit!

Het is aan u de keuze of u gedeelten van uw event of feest uitbesteedt, danwel de gehele organisatie aan ons professionele team overlaat. Wij maken graag een partyservice-plan op maat dat helemaal aansluit bij uw wensen en eisen. Ons motto is: “u vraagt en wij draaien!”

Bij “projecten” ziet u een selectie met recent uitgevoerde feesten en partijen door ons team.

Bel mij voor een vrijblijvend en persoonlijk kennismakingsgesprek.

Wies Huges-Voerman, 06-22 50 50 12